2014. augusztus 7., csütörtök

Leírás

Egy történet a gonoszról, arról hogyan is vált azzá aki. Egy történet Tudjukkiről. Mi történt vele mialatt mi Harryről olvastunk? Már kezdetektől fogva volt ilyen őrült és kegyetlen, vagy a gonoszság különböző fokait járta meg? Hogyan teltek a diák évei a Roxfort Boszorkány- és Varázsló Képző szakiskolában? Hogyan sikerült elkészítenie az első horcruxát? Hogyan ment végbe a folyamat amikor az emberből véglegesen szörnyeteggé vált? Hogyan állította maga mellé, a nemes családból származó aranyvérű varázslókat? Hogyan került Mógus testébe? Egyátalán mi történt pontosan azon az éjszakán? De hogy még érdekesebb témát boncolgassunk, milyenek is voltak azok a sötét évek mikor Voldemort  a hatalma csúcspontján állt? Milyen tapasztalatokat gyűjtött utazásai során? Milyen újabb, sötét varázslókat ismert meg? Vajon kiszámíthatóan közeledett a gonosz? Vagy senki sem látta előre? Vajon meglehetett volna akadályozni? Vajon volt egy fordulópont az életében mikor végérvényesen letért a helyes útról? 



Gyilkosság, horcruxok, kínzás és még több gyilkosság egy kis sötétséggel és izgalommal keverve. Ez fogja jellemezni a blogot. Szóval szerelemre, happy endre és vidámságra itt ne nagyon számíts. Ha még mindig érdekel, akkor tarts velem és saját elképzeléseim szerint, a csodás J. K .Rowlinghoz igazodva, próbálom megválaszolni a kérdéseket. 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    A történeted leírása kifejezetten tetszik, mert hát Harry Potter, és Tom Denem, és kevés történettel találkozik az ember, amiben Voldemort a központi szereplő - és ennek a kevés történetnek is csak egy kis százaléka igazán jó. De a sötét hangulat és a romantika mellőzése miatt egy izgalmas, érdekes történetre számítok, így bizakodva várom az első fejezetet. :)
    Pár tanácsot/tippet azért adnék, ha nem bánod. Kezdeném a fejléccel, aminek a bal oldalába teljesen bele vagyok szerelmesedve - de tényleg! - és a másik oldal is mesés lenne, de a felirat nagyon bántja a szememet. A helyedben keresnék rá valami olyan betűtípust, ami tartalmazza az ékezetes karaktereket.
    Másrészt a helyedben a bejegyzése szövegéről levenném a félkövérítést, viszont helyette sorkizártra nyomnám a szöveget, mert azért mégiscsak rendezettebb úgy a szöveg. Több kivetnivalóm nincs, a színeket imádom, meg az oldalsó szövegdobozokat is.
    Összességében tényleg kíváncsian várom az első fejezetedet, sikerült felcsigáznod! :)
    Sok sikert a bloghoz! :)
    Üdv, Dora G.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dora!

    Nagyon örülök hogy tetszett a leírás, remélem az első fejezet is elnyerte a tetszédes és a többi is tetszeni fog. :) A fejléc feliratot sajnos nem tudom kijavíttatni. A félkövérítést, pedig csak a leírásra raktam a többi fejezeten nem lesz. Köszönöm a tanácsokat.

    Pussz: Watsoner ^^

    VálaszTörlés